+31 (0)85-0020747
Kundvagn – 0 varor (€ 0,00)

Om oss

Dtp Studio Schuurman grundade Tradgardsposter.se in 2004. Vi var det första företaget i Europa som tillverkade dessa unika utomhusdukar. Vi kan säkert säga att vi uppfann dem.

Med vår expertkunskap har vi testat våra material grundligt både på sommaren och under vintern. Dessa material har enorm slitstyrka och är mycket färgbeständiga. Dessutom behöver vi knappast påpeka att utomhusdukar ger dig ändlöst nöje.

Vi är det enda företaget som erbjuder sina kunder måttbeställning och centimeters noggrannhet. Vi använder för övrigt icke-reflekterande kanvas. Våra utomhusdukar sträcks över en träram tillverkad i torkat trä, som är särskilt utvalt av oss. Tradgardsposter.se är det enda företaget på marknaden som tillverkar ramar med en sådan kvalitet. Utöver träramen, har vi även sju andra upphängningssystem.

Vi har flera gånger medverkat i tv-program i Holland. Till exempel, Eigen Huis en tuin, Tuinruimers och Wonen met John de Wolf. Vi har även förekommit i flera tidskrifter. Till exempel, Troskompas, AH Personeelsblad, Panorama, Vara Kassa Magazine, Libelle, Elsevier, Groei en Bloei, Wonen.nl, Unive.

Om du läser våra kundomdömen, märker du att vi är stolta över att ha så många nöjda kunder. Vår högsta prioritet är att erbjuda dig bästa möjliga service. Vi föreslår att du tittar på vårt stora fotobibliotek. Som en del av våra tjänster ingår även att trycka ditt eget foto på en utomhusduk.

Om du har frågor eller behöver hjälp, får du gärna ringa oss på +31 (0)85-0020747 eller skicka e-post.
Tradgardsposter.se

 

 

ENDAST HÄR! XXL-storlekar
(med centimeters noggrannhet)

Finns upp till
10 x 4 meter
 
Beställ och betala
Service
Annan
Om Tradgardsposter.se

Dtp Studio Schuurman grundade Tradgardsposter.se in 2004. Vi var det första företaget i Europa som tillverkade dessa unika utomhusdukar.

Läs mer

If you use a smartphone, please use the landscape mode to see the website at its best.